dazenval
H-TRAP dazenval  nu 125.00 €
Dazen zijn een constante overlast in Belgie, met name in de periode mei - oktober. Als zij zich voeden met bloed worden hun agressieve steken beschouwd als zeer pijnlijk voor de dieren, zoals paarden, koeien, maar ook voor mensen is het geen prettig gevoel.

Het  model van de H-trap controleert effectief de aantallen dazen en zal dit tot een absoluut minimum beperken bij de paarden.
De H-trap dazenval zorgt voor het lokken, wegvangen en daardoor verminderen van de overlast. De H-trap verminderd de dazen populatie tot een absoluut minimum.
Uit testen blijkt dat er een verminderingsgraad van 90–95% van dazen rondom de H-trap gerealiseerd kan worden. De dazen vergissen zich in de centraal geplaatste bal in de H-trap, zij zien dit als een groot dier en vliegen op de bal af.
Zodra ze op deze zwarte bal van de H-trap zitten gaan ze hem onderzoeken en proberen hem te steken.
Na deze mislukte poging zullen ze weg vliegen van de H-trap. Omdat dazen verticale stijgers zijn, kunnen ze dus alleen omhoog vliegen.  
De val is zo ontworpen dat ze hierdoor via een conische kap in het opvangsysteem vliegen en naar boven geleid worden naar de transparante bin.
De beste dazenval
Nu aan 125,00€ voor de H-Trap proffesionel dazenval goed voor 1Ha.
De kleinere versie de MT-Trap voor op camping, wedstrijd, terras.....komt op 39.95€ goed voor 100m2 er zijn ook lijmvallen in promotie aan 29,99€ lijm, dikke bal(45cm diameter/140cm omtrek) en borstel